Salihli Sekine Evren Anadolu Lisesi

2367120040
Aksoy Mahallesi 192. Sokak No1 Salihli
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değerlere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmek üzere her türlü teknoloji, tesis, organizasyon, anlayış ve insan kaynakları imkânlarına sahip bir okul olmak, istiyoruz.
Misyon
Salihli Mehmetçik Anadolu Lisesi öğretmenleri, öğrencileri, çalışanları ve velileri olarak; Atatürk ilke ve inkılaplarına yürekten bağlı, ülkemizin bölünmez bütünlüğünün, laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin yılmaz savunucusu, kişisel ve toplumsal sorumluluk taşıyan,ulusal kültürünü evrensel kültür değerleriyle uzlaştırabilen, inançlarıyla bilim arasında tercih yapmak zorunda kalmadan ikisinin bütünlüğünü sağlayabilen, dilini güzel konuşup yazan,en az bir yabancı dili iyi öğrenmiş,özgüven duygusu gelişmiş,saygı ve sevgi ile dolu,yapıcı, yaratıcı, üretken, girişimci, barıştan yana, sorumluluk gerektiğinde risk alabilen, bireysel karar verme yeteneğine sahip,insan yetiştirmek için, eğitim yapıyoruz.İnanıyoruz ki; öğrencilerimizin, öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. Öğrencilerimiz, bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur.
Yatakhane Koğuşu :9
08:30 ------ 15:50
İngilizce - Almanca
Lojman
10 -
Salihli Şehir Stadyumu üzerinde yer almaktadır.
Okulumuz İlçe merkezinde olup İle uzaklığı 80 km´dir