İzmir Bölge Bölge Sergisine davet edilen 100 Projeden 2 tanesi Sekine Evren Anadolu Lisesinden

Tübitak 2018 Yılı 2204 A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge Yarışmasına, Gizem ÇAĞIRAN -Damla DÖNMEZ Lisedeki Erkek Öğretmenlerin Gözünden Kadın Algısı ve Umut UYGUN- Devlet Kağan GÖKKAYA 9. ve 12. Sınıf Erkek Öğrencilerinin Gözünde Kadın Algısı projeleri davet edilmiştir.

Yarışmayla ilgili bilgi veren Okul Müdürü Halil İbrahim YAREN  Bölge Sergisine davet edilen 100 projeden  ve sosyoloji alanında sergiye davet edilen 11 projeden 2 tanesinin Sekine Evren Anadolu Lisesinden olmasının gururu içerisindeyiz. İzmir Bölge Sergisinde ,Felsefe Grubu Öğretmenimiz Ferhan URFAN'A  ve öğrencilerimize  başarılar diliyorum . Öğrencilerimizin ve öğretmenimizin  Salihli'yi ve Manisa'yı en güzel şekilde temsil edeceğine inanıyorum , öğrencilerimizi 12 İlin Bölge Birincilerinin yarışacağı, Ankara da düzenlenecek olan Final Yarışmasında görmek  istiyoruz dedi.

49. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri  İzmir Bölge Sergisi İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Merkezi Konferans Salonu Fuaye Alanında 12-14 Mart 2018 tarihlerinde yapılacaktır. Yarışmanın ödül töreni 15 Mart 2018 tarihinde yapılacaktır.

12-01-2018

Yayın: 25.01.2019 - Güncelleme: 10.05.2022 00:01 - Görüntülenme: 795