Ock

2021-2022 Eğitim öğretim yılında yürütmeye başladığımız Felsefe Soruşturma Topluluğu (FST) eTwinning Projesi Aralık ayı etkinliğimiz olan Müzede Felsefe etkinliği kapsamında Okulumuz etwinning Proje öğrencileri Salihli Kent Müzesinde bir felsefe  etkinliği  düzenlediler.

Kas

Okulumuzun ortak olduğu  "Yetenekleri Keşfet ve Sergile" adlı projemizde 10 Kasım haftası etkinliği olarak noktalama tekniğini kullanarak yaptığımız Atamızın  portrelerinden oluşan sergimizi gerçekleştirdik.

Tem

Pansiyon kayıt kabul işlemleri için habere tıklayınız.

Tem

Projemiz, alacağımız basit tedbirlerle su israfını önlemek ve dünyada yaşanan su problemi hakkında farkındalık oluşturmaktır.

Ock

2018-2019 eğitim öğretim yılında yürütmüş olduğumuz eTwinning projelerimizin Ulusal ve Avrupa kalite ödüllerini, eTwinning School etiketimizi , okul müdürümüz Sayın Abdülbaki Türken ile Felsefe Öğretmenimiz Ferhan Urfan, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsa Dilek'den aldı.

Haz

Okulumuz Felsefe Grubu Öğetmeni Ferhan URFAN'ın danışmanlığını yaptığı 5 ülke, 10 öğretmen ve 81 öğrenci ile yürütülen proje, iklim değişikliğinin etkilerini küresel sorunlardan azaltma ve bunlara uyum sağlama konusunda farkındalık yaratmayı amaçlamaktadır.

Ock

Okulumuz eTwinning Proje Öğretmeni Ferhan Urfan Moderatörlüğünde okulumuzdaki e-twinning projesi yürüten öğretmenler ve proje öğrencilerinin katılımıyla Güvenli İnternet günü ile ilgili pano hazırlandı ve öğrenci sunumları yapıldı.